Sezonsko zaposlavanje
Crna Gora - Sezonsko zaposlavanje

Meni


Facebook - Grupa Sezonsko zaposljavanje

Anketa

Video spot

Reklamni spot upucen mladima

Reklamni spot upucen poslodavcima

Sezonsko zaposlavanje u Crnoj Gori

traka
Drugi o nama

M:tel Crna Gora

Kao najmlađa kompanija mobilne telefonije u Crnoj Gori, koja od početka rada učestvuje u brojnim projektima posvećenim edukaciji i zapošljavanju mladih ljudi, pozdravljamo sve inicijative kojima se daje podrška obrazovanju, radu i usavršavanju mlađe generacije koja je na pragu zrelog života i punog doprinosa zajednici. Smatramo da je  ulaganje u zapošljavanje mladih uslov napretka zdravog društva i upravo zbog toga smo se opredijelili da, već drugu godinu, budemo dio kvalitetnog projekta u kojem mladi stiču radne navike, upoznaju proces rada iznutra i istovremeno dobijaju priliku da kroz praksu zarade svoje prve honorare.

Posebno je važno što se ovim projektom valorizuje nacionalni turistički potencijal i što se radi upravo o poslovima koji su od strateškog značaja za razvoj  turizma a posredno i  pratećih uslužnih djelatnosti, u koje svakako spadaju i telekomunikacije.    

Veliki broj korisnika 068 mreže je upravo iz đačkih i studentskih klupa - mladi su prepoznali prijatelje u m:tel -u i to je dodatni razlog da im kao Kompanija pomognemo da ljetnji raspust provedu u sticanju novog iskustva, spajajući rad sa zabavom i druženjem.

Angažovanje maturanata i studenata na sezonskim poslovima u oblasti turizma i ugostiteljstva je sjajna ideja i MTEL svim učesnicima u projektu želi puno uspjeha. Uvjereni smo da će projekat i ove sezone naići na veliki odziv mladih ljudi i da će biti realizovan na najbolji mogući način.”

Bojana Vukić
Marketing Dept. Manager


Zavod za zapošljavanje je sa zadovoljstvom prihvatio projekat Ljeto za zaradu prije svega zbog toga što je mlada populacija ciljna grupa kojom se bavi naš CIPS u savjetodavnom i edukativnom smislu. Dakle, mi radimo sa mladima i pripremamo ih za tržište rada. Ovaj projekat je još jedna mogućnost da ih u neposrednom kontaktu sa poslodavcima upoznamo sa trendovima na tržištu rada, te da sami u toku sezonskog radnog angažmana osjete svu »pravdu i nepravdu« koje to tržište nosi. Složićemo se da je konkurencija velika, jer je crnogorsko tržište rada jako otvoreno, a to znači i izazov više za naše mlade ljude da se nametnu poslodavcima, zaposle se preko ljeta i s iskustvom više, rekao bih, vrlo realno planiraju svoju karijeru. 

Direktor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore
Zoran Jelić 


Projekat Ljeto za zaradu se u potpunosti uklapa u tehnologiju rada Zavoda za zapošljavanje, zato smo ga mi i podržali i aktivno se uključili u njegovu realizaciju. Crnoj Gori nedostaje radna snaga u oblasti turizma i ugostiteljstva i u kvantitativnom i u kvalitativnom smislu. Odavno je postojala ideja da se za potrebe turističke privrede u toku sezone regrutuje mlada populacija i u njima smo vidjeli naš veliki kapital. To je doduše praksa razvijenog svijeta, koji uglavnom crpi rezerve radne snage iz populacije mladih ljudi, srednjoškolaca i studenata. Smatram da ovaj projekat treba da podrže svi koji se bave problemima mladih, kao što je to uradila i Vlada Crne Gore i njena ministarstva, ali i da se utiče na svijest poslodavaca da je naša omladina vrijedna i radna i da joj treba dati šansu.  

Viši savjetnik za marketing i PR
Sonja Ivanović

 

Vlada Crne Gore  - Zavod za zaposlavanje Crne Gore
Moglasi.com  

- Srednjoškolci
- Studenti
- Ostali


- Poslodavci
 
 
Call Centar za sezonsko zaposlavanje  
 - Inspekcija rada
   020/482-472
- Sanitarna
   020/608-015
- Ekološka

   020/658-127
- Finansijska
   020/634-265
- Turistička
   020/201-355

 
Ljeto za zaradu!

Sponzori
Vlada Crne Gore Zavod za zaposlavanje Crne Gore Pocetna O nama Kontakt Prijavi se ! Radio televizija Crne Gore M:tel Ministarstvo prosvjete Crne Gore Ministarstvo turizma i zaštite životne sredine Caffe Montenegro